Kolikkopelien pelaamisen strategia

kolikkopelit777

Ilmaus “kolikkopelistrategia” saa joidenkin pelaajien silmät palamaan mahdollisista rikkauksista. Toisille se on suunnilleen yhtä järkevää kuin “laskuvarjohyppy ilman laskuvarjostrategiaa”. Tästä polarisoivasta aiheesta on keskusteltu pelaajien keskuudessa pitkään. Jotkut väittävät, että eri strategioiden käyttäminen voi antaa pelaajalle pitkäaikaisen edun, kun taas toiset torjuvat käsityksen hölynpölystä.

Riippumatta siitä, millä puolella aitaa olet, toivomme, että tämä artikkeli voi valaista aihetta enemmän. Tutkimme useita lähtö- ja saapumisaikastrategioita, selitämme, miten modernit pelit toimivat, ja kumotaan joitain suosituimpia myyttejä.

Kuinka kolikkopeli toimii

Ennen kuin voit edes ajatella strategian soveltamista, se auttaa sinua tietämään, miten kolikkopeli toimii. Tässä osiossa annamme perustiedot pelien sisäisestä toiminnasta. Kaikissa nykyaikaisissa kolikkopeleissä pääelementti on satunnaislukugeneraattori. Ollakseen täysin oikeassa, satunnaislukugeneraattori on itse asiassa funktio, kun taas jokaiseen korttipaikkaan asennettu siru tunnetaan EPROMina (tai “pyyhittävänä ohjelmoitavana vain lukumuistina”). Yksinkertaisuuden vuoksi useimmat ihmiset kuitenkin viittaavat EPROMiin satunnaislukugeneraattorina, mitä teemme tämän artikkelin loppuosassa.

Mikä on satunnaislukugeneraattori?

RNG soittaa jatkuvasti numeroita, ja tulos voi vaihdella pienistä kymmeniin miljardeihin. Tämä toiminto tapahtuu riippumatta siitä, pelataanko konetta, mikä tarkoittaa, että jokainen kasinon kerroksessa oleva hallitsematon kolikkopeli tuottaa useita numeroita millisekunnin välein.

On myös huomattava, että syntyneitä numeroita ei määritetä millään tavalla mahdollisen jättipotin koon, talletettujen hyvitysten määrän tai pelikortin käytön perusteella. Olosuhteista riippumatta tietokone sylkee numeronsa puolueettomasti.
Kun numero on luotu, se jaetaan kaavalla, joka on ohjelmoitu hedelmäpelin sydämeen. Tuloksena oleva numero vastaa konerullan “telaa”.

Mikä on pysäkki?

Kuten nimestä voi päätellä, pysäkki on tietueen pysäytys. Tämä voi olla kirsikasymboli, tyhjä tila tai suositun elokuvahahmon kasvot lisensoidussa pelissä.
Vanhemmilla lähtöpisteillä oli pienempi määrä pysähdyksiä, usein noin 10 per rulla. Se on muuttunut huomattavasti viime vuosikymmeninä, ja nyt kaikki 25: stä 50: een pysäkkiin ovat yleisiä. Syynä tähän on se, että vanhan koulun lähtökohdissa oli kiinteitä kuvia rullilla, kun taas videokolikkopelit voivat tuottaa virtuaalisia kuvakkeita tarpeen mukaan.
Kun peli luodaan tehtaalla, jotkut symbolit ohjelmoidaan näkymään useammin kuin toiset. Tätä prosessia kutsutaan “punnitukseksi”, ja se on tärkein syy siihen, miksi tuotanto ei maksa suuria summia kahden kierroksen välein. Oletetaan esimerkiksi, että tarvitset kolme “Jackpot” -symbolia saadaksesi hyvän palkkapäivän, mutta jokainen näistä kuvakkeista ilmestyy (keskimäärin) vain 100 kierroksen välein. Vaikka todennäköisyys saada yksi ei ole suuri, todennäköisyys saada kaikki kolme olisi yksi miljoonasta.

Kuinka peliautomaatit toimivat?

Kolikkopelin todellinen peli tapahtuu eri tavalla kuin useimmat pelaajat luulevat. Koska peli tuottaa jatkuvia numeroita, valitse vain uusin satunnaisesti luotu numero valitsemalla spin -painike. Kun olet valmis, vieritykset kääntyvät ja lopulta pysähtyvät näyttämään näitä numeroita vastaavat kuvakkeet. Pyöräytyksen todellinen tulos syntyy, kun asiakas painaa painiketta, kun satunnaisesti luotu numero valitaan. Nämä numerot vastaavat rullien eri pysähdyksiä, ja jotkut kuvakkeet painotetaan näkymään useammin kuin toiset.

About the Author

You may also like these