Online Pokeri

kolikkopelit777

Pokerin säännöt

Peruspokerin pelaamisen oppiminen ei ole niin vaikeaa kuin monet luulevat. Yleensä on olemassa kahta tyyppiä: Stud Poker ja Draw Poker. Näiden pelien säännöt ovat lähes identtiset ja molemmat esitetään täällä.

Stud Pokerissa jokaiselle pelaajalle jaetaan viisi korttia (tai seitsemän joissakin peleissä). Pelaajat arvioivat sitten suhteellisen vahvuutensa ja panoksensa. Eniten pelimerkkejä käyttävä pelaaja voittaa, ellei joku muu ole valmis vastaamaan pelaajan panokseen. Tässä tilanteessa kaksi jäljellä olevaa (tai useampaa) pelaajaa näyttää korttinsa. Paras käsi voittaa kaikki pelimerkit.

Tarvitsetko pelimerkkejä pelin aloittamiseen?

• Amazonin suosikki pokerisarja sisältää kaiken mitä tarvitset alkuun pääsemiseksi
• Draw Pokerissa jokaiselle pelaajalle jaetaan viisi korttia, mikä johtaa panostuskierrokseen. Loput pelaajat voivat sitten yrittää parantaa käsiään vaihtamalla enintään kolme korttia uudesta kolmesta korttipakasta. Jos pelaajalla on ässä, hän voi halutessaan vaihtaa kaikki neljä muuta korttiaan.
• Panostuskierrokset toimivat seuraavasti: Jokaisella pelaajalla on neljä vaihtoehtoa jakajan vasemmalla puolella:
Korotus – Pelaaja, joka luulee, että hänellä on hyvä käsi (tai haluaa muiden pelaajien luulevan, että hänellä on hyvä käsi), voi lisätä panoksia, joita tarvitaan pelaamisen jatkamiseen.
Taitto – Pelaaja, joka katsoo, että hänen kätensä ei ole tarpeeksi hyvä voittaakseen ja joka ei halua lyödä vetoa tallettamastaan ​​summasta, voi asettaa korttinsa. Hän ei voi voittaa kättä, mutta hän ei myöskään menetä enemmän pisteitä.
• Soita – Kun pelaaja on korottanut, jokaisen pelaajan on päätettävä korotetaanko uudelleen, luovutetaanko tai luovutetaanko vai maksetaanko, mikä on yhtä suuri kuin pelaajan tallentama summa.
• Hallinta – Jos kukaan ei ole lisännyt jatkamiseen vaadittavaa määrää, pelaaja voi sietää hallitsemalla tai siirtämällä panostaan.
• Vaikka pokeripeleistä on monia muunnelmia, samat perussäännöt koskevat lähes kaikkia. Jokainen pelaaja saa yleensä viisi tai seitsemän korttia. Pelaajat yrittävät muodostaa parhaan mahdollisen viiden kortin pokerikäden (katso alla). Jokaisella pokeripelillä on sama käsihierarkia, ja paremmat kädet ovat harvinaisia ​​ja vaikeampia saavuttaa kuin pienemmät kädet.
• Yksittäiset kortit luokitellaan parhaasta huonoimpaan. Kortin sijoittaminen usein rikkoo tasapelin, jos kaksi pelaajaa saavuttaa saman käden. Ässä on arvokkain kortti. Sieltä se menee laskevaan järjestykseen: kuningas, kuningatar, Jack, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2.
• Päämäärä
• Pelaa näitä pelejä yhdessä ilman pelimerkkejä tai rahaa ja anna lasten yrittää hallita käden tunnistus ja oikea leikki. Vanhemmat lapset pelaavat usein pelimerkkejä ilman rahaa. Pelkkä voitto hankkimalla suurin pino riittää.
Pelaa palkinnon puolesta

Yksi asia, josta vanhemmat lapset nauttivat pokerissa, on kaikki sen mukana tulevat hämmästyttävät asiat. He rakastavat sitä, jos hajotat vihreän peiton ja oikeat pokerimerkit ja annat ystävällisen kotipelin tunteen tapahtumaan. Älä ansaitse pelimerkkejä rahan arvosta, vaan anna pieni palkinto henkilölle, jolla on eniten pelimerkkejä. Koko perheelläsi on hauskaa.